TUSAŞ Teknik Gezisi

02.05.2023 162

Türkiye genelinden genç yeteneklerimizin katılacağı “TEKNİK GEZİ XL” etkinliğinin kayıt dönemi başladı!

Uçuş gösterileri eşliğinde Türk Havacılık Uzay Sanayii’nin hava araçlarını yakından inceleyebileceğin, mühendisleriyle tanışabileceğin, kariyer stantları, deneyim alanları, söyleşiler ve sürpriz etkinliklerle unutulmaz bir deneyim yaşayacağın “Teknik Gezi XL” etkinliğine HEMEN KAYIT OL!

DETAYLI BİLGİ VE KAYIT:kariyer.tusas.com/teknikgezi

Etkinlik Yeri

Türk Havacılık Uzay Sanayii, Kahramankazan, Ankara

Etkinlik Tarihi

Lise ve Üniversite Öğrencileri

19 Mayıs 10:00-16:00

ÖNEMLİ BİLGİLER:

1.       Teknik Gezi XL’a ilkokul ve ortaokul öğrencileri velileri eşliğinde, lise ve üniversite öğrencileri ise bireysel olarak kayıt olabilir. Grup kaydı yapılmamaktadır.

2.       Lise öğrencileri bireysel olarak kayıt yapıp etkinliğe katılabilir. Öğretmenlerimiz etkinliğe birlikte katılacakları okulun ismi, e-postaları, telefon numaraları ve TC Kimlik numaralarını murat.polat2@tai.com.tr adresine mail ileterek etkinliğe öğrencileri ile birlikte dahil olabilir.

3.       Etkinlik gününde, Ankara AŞTİ Emek Durağı ve Eryaman YHT Garı’ndan 9:00 itibari ile her saat başı kalkacak servislerimizi kullanabilirsiniz.

4.       Son Başvuru Tarihi: 15 Mayıs 2023

*Teknik Gezi XL kayıt dönemi kontenjan dolduğunda sona erecektir.

Kaynak: DYS

Adres:
Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü Karalar Mah. Çavuş Köyü Yolu Cd. No 12/6 İnegöl/BURSA 16400