Okulumuzda Döner Sermaye Faaliyetleri

Okulumuzda 01.03.2018 tarihinde kurulan Döner Sermaye İşletmemizde tüm alanlarımız tarafından faaliyet gösterilmektedir.

Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanımızda su ve elektrik atasarrufu sağlayan sistemler, su deposu temizliği, kalorifer peteği temizliği, yemekhanelere yangın söndürme sistemi ve diğer tüm doğalgaz ve sıhhi  tesisat işlemleri yapılmaktadır.

Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanımızda her türlü aracın bakım ve onarım işlemleri yapılmaktadır.

Metal Teknlojisi Alanımızda okullardan alınan siparişlere göre tadilat ve üretim işleri yapılmaktadır. Ayrıca Ders Aletleri Yapım Merkezi'nden alınan 2500 adet çift kişililk ilkokul tipi öğrenci sırası imalatı da bitmek üzeredir.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılında faaliyete geçen Kimya Teknolojisi alanımızda üretim faaliyetleri için çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanımızda Ders Aletleri Yapım Merkezi'nden alınan sıra tablası siparişleri, okullarımızın donatım malzemeleri için verdiği siparişler vb. üretimler yapılmıştır.

30.10.2020 272

Adres:
Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü Karalar Mah. Çavuş Köyü Yolu Cd. No 12/6 İnegöl/BURSA 16400