Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Hacı Sevim Yıldız 2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`nin vizyonu nedir? Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli, kişilik sahibi, ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, çağdaş dünyanın meslek alanlarımızdaki gereksinimlerini benimseyen; "Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır."

Misyon: Hacı Sevim Yıldız 2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`nin misyonu nedir? Demokratik yaşamın gereğini benimsemiş, insan haklarına saygılı, kendine güvenen, yenilikçi, bilime ve bilimsel çalışmaya değer veren, mesleğini en üst düzeyde bilen ve uygulayabilen, teknolojik gelişmelere açık, kişiliği, mesleki bilgisi ve becerisiyle topluma örnek olan, topluma ve ekonomiye katkıda bulunan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA:08:20 DERS BİTİŞ :15.30/17.10
Isınma: DOĞALGAZ-KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: OUKULUMZ ÖĞRENCİLERİ FUTBOL, ATLETİZM, GÜREŞ VE KARATE GİBİ SPORLARDA ZAMAN ZAMAN İLÇE, İL VE BÖLGE DERECELERİ KAZANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULMUZDA TÜM MESLEKİ EĞİTİM ÇALIŞMALARI SON TEKNOLOJİYE UYGUN BİÇİMDE UYGULAMALI OLARAK YAPILMAKTDIR. AYRICA DÜZENLİ OLARAK TÜBİTAK 4006 BİLİ FUARLARINA BAŞVURMAKTA VE PROJELERİ YÜRÜTMEKTEYİZ.
Proje Çalışmaları: OKULUMUZUN YÜRÜTMEKTE OLDUĞU 1 ADET BEBKA VE 1 ADET TE ERASMUS+ K201 ÖĞRENİCİ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ BULUNMAKTADIR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2020 - 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞINDA "OKULUMUZ MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANIMIZLA AVRUPA'YA AÇILIYOR" İSİMLİ PROJEMİZ ULUSAL AJANS TARAFINDAN HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.
Kontenjan Bilgileri: OKULUMUZUN 2020 - 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE ANADOLU MESLEK PROGRAMINDA 480, ANADOLU TEKNİK PROGRAMINDA 30 KONTENJANI BULUNMAKTADIR.

Telefon - (0 224) 714 10 87

Belgegeçer - 0224

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hsy-2.meb.k12.tr

Adres - Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü Karalar Mah. Çavuş Köyü Yolu Cd. No 12/6 İnegöl/BURSA 16400

Öğretmen :49
Öğrenci :534
Derslik :47
Atölye-İşlik :24
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ İNEGÖL MERKEZE 10 KM MESAFEDE KARALAR MAHHALESİNDE BULUNMAKTADIR.HACI SEVİM YILDIZ MESLEKİ EĞİTİM KAMPÜSÜ İÇİNDEDİR.

Adres - Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü Karalar Mah. Çavuş Köyü Yolu Cd. No 12/6 İnegöl/BURSA 16400

Ulaşım OKULUMUZA İNEGÖL MERKEZDEN TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI İLE ULAŞILABİLİR.BURSA İNEGÖL YOLU YENİCE KAVŞAĞINDAN GİRİLEREK YAKLAŞIK 3 KM SONRA KAMPÜS ALANINA ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İNEGÖL MERKEZE 10 KM MESAFEDEDİR.